



PRIMARY SCHOOL (Gr. 1-4)			MIDDLE SCHOOL (Gr. 5-8)				HIGH SCHOOL (Gr. 9-12)	
		Gr. 1, 2, 3 + 4		Gr. 5 + 6		Gr. 7+8		Gr. 9, 10, 11 + 12
Length	Period	8:15 Morning Homeroom		8:15 Homeroom		8:15 Homeroom		8:15 Morning Homeroom
(50min)	1	8:30 – 9:20	1	8:30 – 9:20	1	8:30 – 9:20	1	8:30 – 9:20
(50min)	2	9:20 – 10:10	2	9:20 – 10:10	2	9:20 – 10:10	2	9:20 – 10:10
(20min)	Break	10:10 – 10:30	Break	10:10 – 10:30	3 (50min)	10:10 – 11:00	3	10:10 - 11:00
(50min)	3	10:30 – 11:20	3	10:30 – 11:20	Break	11:00 – 11:20	Break	11:00 – 11:20
(60min)	4	11:20 – 12:20 LUNCH (G 1–4)	4	11:20 – 12:10	4	11:20 – 12:10	4	11:20 - 12:10 *
(50min)	5	12:20 – 13:10	5 (60min)	12:10 – 13:10 LUNCH (G 5–6)	5 (60min)	12:10 – 13:10 LUNCH (G 7–8)	5 (50min)	12:10 – 13:00 lesson G 9 12:10 – 12:50 lesson G 10-12 * 12:50 – 13:10 LUNCH (G10–12)
(45min)	6	13:10 – 13:55	6 (45min)	13:10 – 13:55	6 (45min)	13:10 – 13:55	6 (45min)	13:00 – 13:45 LUNCH (G 9) 13:10 – 13:55 lesson G 10–12 *
(45min)	7	13:55 – 14:40	7 (45min)	13:55 – 14:40	7 (45min)	13:55 – 14:40	7 (45min)	13:55 – 14:40 lesson *
(45min)	8	14:40 – 15:25	8	14:40 – 15:25	8	14:40 – 15:25	8	14:40 – 15:25
(45min)	9	15:25–16:10 SLO 15:25–16:30 SLO extended	9	15:25–16:10 SLO 15:25–16:30 SLO extended	9	15:25–16:10 SLO 15:25–16:30 SLO extended	9	15:25 – 16:10 Lesson 15:25 – 16:30 SLO extended

